Campania Naţională de Vaccinare continuă în cabinetele medicilor de familie

Campania Naţională de Vaccinare continuă în cabinetele medicilor de familie

Unu din doi români este vaccinat anti-COVID – a anunţat ieri secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu.

El a precizat că până acum au fost administrate 17 milioane de doze de ser, iar Campania Naţională de Vaccinare va continua în cabinetele medicilor de familie.

Andrei Baciu a subliniat că populaţia va avea la dispoziţie toate informaţiile necesare pentru ca vaccinarea să decurgă fără dificultăţi.

Andrei Baciu: Sunt peste 3.000 de medici de familie care au contract cu Casele Naţionale de Asigurări de Sănătate pentru procesul de vaccinare. Nu trebuie ca medicul de familie să fie obligatoriu cel care ne vaccinează, ci ne vom putea vaccina la oricare din aceşti medici de familie. Avem o hartă interactivă, aceea care va fi păstrată pe platforma vaccinare-covid.gov.ro. Vor fi întotdeauna upadatate locaţiile medicilor de familie care desfăşoară activităţi de vaccinare. O să putem să intrăm acolo, identificăm un medic de familie la care putem să ajungem uşor.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu a mai spus că pe Platforma naţională de vaccinare anti-COVID au fost făcute peste 9 milioane şi jumătate de programări. (Rador/ FOTO radioiasi.ro)

Read More

Lasă un răspuns