Știrile zilei din sport, luni, 3 ianuarie. Ronaldo are COVID-19! De la ce eveniment important a lipsit patronul lui Cruzeiro

Știrile zilei din sport, luni, 3 ianuarie. Ronaldo are COVID-19! De la ce eveniment important a lipsit patronul lui Cruzeiro

Gabriela Lee (Talabă) a început anul cu o înfrângere

La turneul ITF de la Traralgon (Australia), dotat cu premii de 60.000 de dolari, Gabriela Lee (fostă Talabă) a fost învinsă în primul tur de Julia Grabher (Australia, 184 WTA, cs 5) cu 6-2, 6-0.

Românca aflată pe locul 218 mondial a făcut un meci bun, chiar dacă a câștigat doar 2 game-uri dintre cele 14 jucate. De exemplu, în game-ul de debut s-au jucat 16 puncte, în următoarele două – câte 10, respectiv, 12.

În plus, la 3-0 pentru australiancă în setul secund, jucătoarele au stat pe teren aproape 15 minute până când Grabher s-a distanța la 4-0, după ce a salvat patru mingi de break.

Turneul este unul aparte, în sensul în care organizatorii nu au reușit să completeze tabloul principal cu 32 de jucătoare. Concret, în primul tur se joacă doar 7 meciuri, iar alte două partide nu au nicio adversară.

Practic, Laura Pigossi (Brazilia, cs 7) și Jessika Ponchet (Franța, cs 8), aflate pe jumătăți diferite de tablou, sunt calificate direct în turul 3 (sferturi).

Read More

Lasă un răspuns