VIDEO. Spectacol de lasere pe lac, la singura petrecere în stradă organizată de Revelion în București, în parcul IOR

VIDEO. Spectacol de lasere pe lac, la singura petrecere în stradă organizată de Revelion în București, în parcul IOR

La petrecerea de Revelion organizată pe 31 decembrie 2021 în parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR), intitulată „Speranță, din 3”, accesul este liber și nu se cere certificat COVID. Purtarea măștii de protecție și păstrarea distanței sunt însă obligatorii.

După ce în 2020 au fost sistate toate petrecerile de Revelion din cauza COVID-19, Primăria Sectorului 3 a organizat în acest an un eveniment în noaptea dintre ani, în Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR). Aceasta este singura petrecere în stradă anunțată în București pentru Revelionul 2021-2022, a notat site-ul B365.

Petrecerea în aer liber din parcul IOR a debutat cu un spectacol de lasere pe lac. Vedeta nopții va fi însă spectacolul de artificii, a cărui dinamică va fi completată de lumini, lasere, flăcări și videoproiecție.

În parcul IOR concertează, pe scena amplasată în proximitatea statuii Calul Titanilor, Carla’s Dreams, Puya și DJ-ul Manuel Riva.

În Centrul Vechi din București, oamenii au plătit între 200 și 700 de lei pentru a-și rezerva un loc la terase și localuri pentru a petrece Revelionul. Sunt și mulți turiști străini care au căutat un loc unde să petreacă, dar accesul în localuri este permis numai în limita a 50% din capacitate și numai cu certificat verde, a notat Digi24.

În 2021, pentru al doilea an consecutiv, Piața Constituției din București nu a găzduit tradiționalul concert în aer liber de Revelion. Primarul Nicuşor Dan a invocat lipsa bugetului şi lipsa timpului necesar pentru organizare după anunţarea relaxării restricţiilor COVID, potrivit Mediafax.

Read More

Lasă un răspuns