Situaţia îmbolnăvirilor cu virusul Sars CoV-2 la nivelul judeţului Iaşi

Bilanţul Covid a înregistrat, astăzi, o uşoară scădere faţă de ziua precedentă.

2.104 cazuri noi de COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore, dar şi 212 de decese, dintre care 35 anterioare intervalului de referinţă, conform Grupului de Comunicare Strategică.

La nivelul Judeţului Iaşi, doar Valea Lupului se mai află în scenariul roşu cu o incidenţă de 4.23 de cazuri la mia de locuitori.

Redactorul nostru, Constantin Mihai, ne precizează care este situaţia în restul judeţului:

Constantin Mihai: „De astăzi, municipiul Iaşi a reintrat în scenariul verde Covid. După 12 săptămâni, incidenţa, astăzi a scăzut la 1,95 de cazuri la mia de locuitori. Tot în verde sunt şi municipiul Paşcani şi oraşele Hârlău, Podu Iloaiei şi Târgu Frumos. Doar două loclaităţi mai sunt în scenariul roşu, Valea Lupului cu indicenţa de 4,23 cazuri la mia de locuitori şi Dobrovăţ, 4,05. Astăzi, în zona metropilitană Iaşi, premieră, comuna Aroneanu incidenţă 0, niciun caz Covid. Tot în zona metropolitană Iaşi, în scenariul verde mai sunt şi comunele Popricani, Leţcani şi Holboca. În galben, cu incidenţele între 2 şi 3, comunele Rediu, Miroslava şi Tomeşti, în portocaliu cu incidenţele între 3 şi 4 sunt localităţile Ciurea şi Bârnova. De astăzi, masca facială de protecţie nu mai este obligatorie pe stradă, dar este obligatorie în toate spaţiile aglomerate, fie ele deschise sau închise.” 


http://www.radioiasi.ro/wp-content/uploads/sites/6/2021/11/25-nov-Costi-iasu-in-verde.mp3

(Radio Iaşi/Constantin Mihai/FOTO radioiasi.ro)

Read More

Lasă un răspuns