Nouă județe au rămas în scenariul roșu. Care sunt acestea și unde s-au înregistrat cele mai multe cazuri noi de COVID-19

Nouă județe au rămas în scenariul roșu. Care sunt acestea și unde s-au înregistrat cele mai multe cazuri noi de COVID-19

Nouă județe mai sunt în scenariul roșu, după ce rata de infectare a scăzut sub trei cazuri la mie în Mureș, în timp ce în scenariul verde sunt 20 județe, potrivit datelor transmise joi, 25 noiembrie, de Grupul de Comunicare Strategică.

Judeţele Alba, Arad, Brașov, Bihor, Cluj, Hunedoara, Ilfov, Sibiu și Timiș au rămas în scenariul roșu, în timp ce numărul total al județelor care se colorează în verde este de 20.

De asemenea, numărul judeţelor colorate în galben, cu o rată de infectare de sub 3 cazuri la mia de locuitori, a scăzut la 13, după ce Tulcea (1,88) și Vâlcea (1,89) au coborât sub acest prag.

Cea mai mare rată de infectare este în județul Arad (4,05), în scădere faţă de ziua precedentă (4,26). Pe locul următor este judeţul Bihor, cu 3,77 de cazuri la mie, iar judeţul Cluj raportează o rată a infectării de 3,76 la mie.

Cele mai multe cazuri sunt în Bucureşti

Autoritățile au anunțat miercuri, 25 noiembrie, peste 2.100 de cazuri noi, dintre care 239 raportate în Capitală, fiind și cele mai multe.

După Bucureşti, cele mai multe cazuri de COVID din ultimele 24 de ore au fost înregistrate în județele Cluj (149) şi Timiș (111).

La polul opus, cele mai puţine cazuri de COVID sunt în Mehedinți (12), Tulcea (12) și Vâlcea (15).

FOTO: Hepta

Read More

Lasă un răspuns