Medicul Adrian Marinescu: „E clar că vom avea sărbători liniștite, dar contează ce va fi pe urmă”

Medicul Adrian Marinescu: „E clar că vom avea sărbători liniștite, dar contează ce va fi pe urmă”

Directorul medical al Institutului Matei Balș din București, Adrian Marinescu, a precizat, la Aleph News, că în următoare lună situația privind numărul cazurilor de COVID-19 se va îmbunătăți, însă a atras atenția că pandemia de coronavirus nu s-a încheiat, informează Mediafax.

„În momentul de față lucrurile sunt mai mult decât echilibrate și de la o zi la alta situația e mai bună. Numai că nu poți să nu te uiți cu un ochi la ce se va întâmpla mai încolo. E clar că vom avea sărbători liniștite, este un lucru cert pentru noi toți, dar contează ce va fi pe urmă”, a declarat medicul Adrian Marinescu.

„Și eu sper că în afară de faptul că vom crește vaccinarea – tot sper că vom crește vaccinarea în intervalul acesta de timp – sper să fim și prudenți și să ne gândim că pandemia nu a trecut”, a spus Adrian Marinescu.

Medicul de la „Matei Balș” a recomandat respectarea în următoarea perioadă a măsurilor anti-COVID-19 pentru a avea sărbători liniștite fără a mai ajunge „să ne chinuim din nou”.

Potrivit medicului Adrian Marinescu, vaccinarea face diferența între cazurile grave de COVID-19 și cele ușoare, „ca o viroză, un guturai”.

FOTO: Hepta

Read More

Lasă un răspuns