Vrancea: Rata de infectare cu COVID-19 în judeţ a scăzut sub 1,5 cazuri la mia de locuitori

Rata de incidenţă a infectării cu COVID-19 în judeţul Vrancea a scăzut, marţi, sub 1,5 cazuri de îmbolnăvire la mia de locuitori, în ultimele 24 de ore fiind raportate numai 32 de noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2, a informat Prefectura Vrancea.

Într-o singură localitate incidenţa cazurilor de COVID-19 se menţine ridicată, la Năneşti, unde se înregistrează 8,30 cazuri de îmbolnăvire la mia de locuitori.

În alte trei localităţi, rata incidenţei se menţine peste trei, la Ciorăşti – 3,30 cazuri la mia de locuitori, Măicăneşti – 3,95 cazuri la mia de locuitori şi Milcovul – 3,11 cazuri la mia de locuitori.

În municipiul Focşani, rata de incidenţă a cazurilor de COVID-19 a scăzut sub 2, ajungând la 1,72 de cazuri la mia de locuitori.

Potrivit raportării Prefecturii, marţi, în Vrancea, se înregistrau 570 de persoane pozitive, 109 spitalizate, dintre care 15 în stare gravă la ATI.

În ultimele 24 de ore au fost raportate şase decese din cauza COVID-19 la persoane cu vârste între 65 şi 87 de ani, toate nevaccinate, astfel că numărul total al deceselor a ajuns la 839 de cazuri, aproape jumătate dintre acestea înregistrându-se în ultimele trei luni.

(AGERPRES /FOTO radioiasi.ro)

Read More

Lasă un răspuns