Valeriu Gheorghiță s-a fotografiat alături de Dr. Alban: „Doi doctori, fiecare cu specialitatea lui”

Valeriu Gheorghiță s-a fotografiat alături de Dr. Alban: „Doi doctori, fiecare cu specialitatea lui”

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID, a postat pe contul de Instagram o fotografie alături de Dr. Alban, artistul cunoscut pentru hiturile din anii ʼ90, care este medic stomatolog la bază, informează Antena 3.

„Doi doctori. Dr. Gheorghiță și Dr. Alban… fiecare cu specialitatea lui”, este mesajul care însoțește fotografia.

În urmă cu câteva luni, Dr. Alban venea în România pentru a filma videoclipul unei piese noi. „Am trăit 20 de ani împreună cu fosta mea iubită, dar totul s-a terminat. Mi-a dăruit, în acest timp, doi copii. Acum, am venit să filmez în România și, cine știe, poate îmi găsesc sufletul pereche aici, la voi, unde mă simt ca acasă”, declara atunci Dr. Alban.

Alban Uzoma Nwapa, cunoscut ca Dr. Alban, și-a luat diploma de medic stomatolog în Suedia, unde a imigrat la 23 de ani. Pentru a-și putea plăti studiile, acesta a devenit DJ, iar în scurt timp hobby-ul i-a devenit profesie.

Fratele celebrului artist a studiat medicina la Timişoara, iar Dr. Alban i-a finanțat studiile de la distanță și i-a ușurat viața, trimițându-i colete. „Am crezut că nu există țigări și cafea în România, la cât am trimis! Îi trimiteam câte un colet la fiecare trei luni. Târziu mi-a explicat că erau extrem de scumpe și le folosea ca atenții în facultate”, povestea artistul.

Read More

Lasă un răspuns