Se pregătește AUDIEREA senatoarei Diana Șoșoacă: Apeluri criminale împotriva vaccinării – Declarațiile halucinante

Se pregătește AUDIEREA senatoarei Diana Șoșoacă: Apeluri criminale împotriva vaccinării – Declarațiile halucinante

„Modifică genomul uman! Ceea ce înseamnă că modifică structura voastră, vă scurtează viața! Dau sterilitate pe trei generații Vă condamnați copiii la moarte! Știți care sunt riscurile dacă vă vaccinați? Jos masca, jos masca! Este cea mai mare minciună a secolului! Nu există niciun infectat, doar pe hârtie!

Iohannis cu Orban și cu toți ăștia se vaccinează… să știți că ăla nu e tot același vaccin pe care ni-l aplică nouă, să fiți foarte siguri! Uite, vă spun io!

Romexpo, Letcani, Ana Aslan și toate celelalte spitale modulare, toate astea sunt abatoare ale poporului român pentru că acolo se va face vaccinare forțată”, spunea Șoșoacă.„Unu nu mai iese pe stradă dacă vă permiteți să legalizați discriminarea și dictaturaaa! (…) Stai în casă, salvează vieți, nu mergi la spital, acesta a fost semnalul pe care mulți nu l-au înțeles. S-au dus la spital și și-au găsit moartea acolo”, a mai spus Diana Șoșoacă.

Dosarul în care e reclamată Diana Șoșoacă ajunge pe masa procurorilor DIICOT.

Parchetul General, care a început investigația, a decis că ancheta e de competența parchetului antimafia. Și asta pentru că plângerea penală care stă la baza dosarului a fost completată cu acuzații care pot fi investigate doar de DIICOT.

Investigația a început după ce, în septembrie, un grup de protestatari condus de senatoare a blocat accesul într-un centru de vaccinare din județul Iași. Până acum, nimeni nu a fost pus sub acuzare.

Read More

Lasă un răspuns