Fotbaliștii nevaccinați de la Bayern Munchen vor avea salariile tăiate dacă vor fi obligați să stea în carantină

Fotbaliștii nevaccinați de la Bayern Munchen vor avea salariile tăiate dacă vor fi obligați să stea în carantină

Clubul german de fotbal Bayern Munchen a decis să le reducă salariile jucătorilor nevaccinaţi împotriva Covid-19 şi obligaţi să stea în izolare, precum Joshua Kimmich, plasat în carantină după ce a intrat în contact cu persoane infectate, a scris, duminică, Bild am Sonntag, citat de lesoir.be și News.ro.

Oficialii clubului Bayern i-au informat sâmbătă pe Kimmich şi pe patru coechipieri de-ai săi că le vor fi tăiate salariile atunci când vor sta în izolare.

În vârstă de 26 de ani, Joshua Kimmich a fost plasat în izolare pentru a doua oară, vineri, din cauza unei noi expuneri la coronavirus.

Joshua Kimmich tocmai ieşise din carantină, marţi, după ce a intrat în contact cu coechipierul Niklas Sule, care a fost testat pozitiv săptămâna trecută.

Potrivit Bild, ceilalți fotbaliști ai grupării bavareze care nu s-au vaccinat anti-COVID-19 sunt Serge Gnabry, Jamal Musiala, Eric Maxim Choupo-Moting şi Michael Cuisance.

Bayern, care a pierdut vineri, fără Kimmich, meciul cu Augsburg (scor 1-2), în etapa a XII-a a Bundesliga, a refuzat să comenteze informaţiile apărute.

Cazul internaţionalului german Joshua Kimmich (64 de selecţii), care a decis să nu se vaccineze din „motive personale”, a stârnit o dezbatere aprinsă în Germania, confruntată cu un nou val al epidemiei de coronavirus.

Ratele de infectare în această săptămână au atins niveluri record, în condiţiile în care proporţia de persoane vaccinate este sub 70%.

FOTO: EPA

Read More

Lasă un răspuns