Medic din Sibiu: „Dacă aveţi încă părinţi, vă rog vaccinaţi-i! Dacă vreţi ca copiii voştri să aibă doi părinţi, vaccinaţi-vă!”

Medic din Sibiu: „Dacă aveţi încă părinţi, vă rog vaccinaţi-i! Dacă vreţi ca copiii voştri să aibă doi părinţi, vaccinaţi-vă!”

Șefa secției de boli infecțioase de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, Victoria Bîrluţiu, face apel la oameni să se vaccineze împotriva coronavirusului, într-un mesaj video publicat pe pagina de Facebook a unității medicale, relatează Agerpres.

Medicul care a tratat pacienți cu COVID-19 încă de la începutul pandemiei subliniază că doar prin vaccinare „vom putea depăşi momentele grave prin care trecem”.

„Trăim în România, o ţară europeană, o ţară educată. România priveşte spre Europa şi se vaccinează! Dacă aveţi încă părinţi, vă rog vaccinaţi-i! Dacă vreţi ca copiii voştri să aibă doi părinţi, vaccinaţi-vă! Numai aşa vom putea depăşi momentele grave prin care trecem. Credeţi-mă că este nevoie ca toţi să înţelegeţi mesajul, vaccinaţi-vă!”, spune medicul Victoria Bîrluţiu.

Potrivit datelor anunțate joi de Direcția de Sănătate Publică Sibiu, din cei 461 de pacienți cu COVID-19 internați în spitalele din județ, 388 sunt nevaccinaţi.

În ultimele 24 de ore, în județul Sibiu au fost confirmate 549 de cazuri noi de COVID-19, rata incidenței infectărilor ajungând aici la 8,28 de cazuri la o mie de locuitori.

Read More

Lasă un răspuns