Cum a reacționat fiica lui Irinel Columbeanu când a aflat că tatăl ei a fost internat: „I-am arătat spitalul și asistentele îmbrăcate în costume de protecție”

Cum a reacționat fiica lui Irinel Columbeanu când a aflat că tatăl ei a fost internat: „I-am arătat spitalul și asistentele îmbrăcate în costume de protecție”

Irinel Columbeanu a ajuns la spital în urmă cu aproximativ două săptămâni, după ce a contractat COVID-19. Irina, fiica afaceristului cu Monica Gabor, s-a îngrijorat atunci când a primit vestea.

În prezent, Irina Columbeanu locuiește în Statele Unite ale Americii alături de mama sa. Adolescenta nu a avut cum să fie alături de tatăl său când acesta a avut probleme de sănătate, însă au vorbit tot timpul la telefon. Irinel Columbeanu a fost testat pozitiv cu COVID-19 în urmă cu aproximativ două săptămâni și a fost internat, după ce acesta a sunat la Ambulanță.

Omul de afaceri a dezvăluit că a păstrat legătura cu fiica sa în tot acest timp, ba chiar i-a arătat imagini din spitalul în care era internat. Irina Columbeanu s-a liniștit în momentul în care a văzut că tatăl ei este pe mâini bune și are parte de cele mai bune îngrijiri medicale.

„I-am povestit din prima seară exact cum s-a întâmplat, comunicând și cu imagine pe FaceTime am avut ocazia să îi arăt și cum arată spitalul, ba, la un moment dat, chiar și din asistentele îmbrăcate toate în costumul de protecție. Cred că deschiderea mea și faptul că a putut singură să constate că eram bine îngrijit i-a domolit îngrijorarea”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Fanatik.

Cum se simte Irinel Columbeanu după ce a avut COVID-19

Recent, Irinel Columbeanu ajungea la spital, după ce a fost infectat cu COVID-19. Omul de afaceri a sunat la 112 și a cerut ajutorul medicilor. Acesta nu era vaccinat, însă acum se gândește să facă acest pas. După ce a fost externat, Irinel Columbeanu s-a întors acasă, unde încearcă să se refacă după această boală.

„Starea de sănătate este bună, sper evolutiv normală pentru cineva al cărui organism tocmai ce a trecut prin confruntarea directă cu virusul pandemiei, adică episoade curente de activitate mai intensă urmate de senzație de oboseală sunt din ce în ce mai scurte și mai rare.Cât privește starea de spirit, ea este aceeași ca și înaintea acestui episod, adică bună”, a declarat afaceristul.

Read More

Lasă un răspuns