Focar de Covid la FCSB: antrenorul Edi Iordănescu, secunzii săi și doi jucători au coronavirus

Focar de Covid la FCSB: antrenorul Edi Iordănescu, secunzii săi și doi jucători au coronavirus

Antrenorul Edward Iordănescu, 43 de ani, secunzii săi de la FCSB și jucătorii Cătălin Straton, 32 de ani, și Sorin Șerban, 21 de ani, au fost depistați cu coronavirus. Informația, difuzată de DigiSport, a fost cofirmată de surse apropiate clubului pentru Gazeta Sporturilor.

Starea antrenorului este una bună. Acesta se află în izolare și nu se va ocupa în perioada următoare de pregătirea echipei.

Edi Iordănescu va ieși din izolare pe 25 octombrie, perioadă în care FCSB va juca cu CS Mioveni (16 octombrie) și Farul (24 octombrie).

De echipă se va ocupa Mihai Pintilii, cel care figura ca delegat al echipei.

Din informațiile GSP, și fotbaliștii Constantin Budescu și Afrian Șut acuză de câteva zile o răceală, din cauza căreia au și lipsit la amicalul cu Astra (2-0), de sâmbătă. Ei au fost izolați de grup și au fost testați, iar rezultatul a ieșit negativ. În continuare însă, starea lor nu este foarte bună, motiv pentru care li se vor repeta testele peste 3-4 zile.

Întreg lotul de la FCSB va efectua vineri o serie de teste PCR, după ce vor veni la echipă și jucătorii aflați la loturile naționale.

Read More

Lasă un răspuns