Un lider al protestelor anti-vaccin, infectat cu COVID: „Virusul există. Medicii sunt niște eroi”

Un lider al protestelor anti-vaccin, infectat cu COVID: „Virusul există. Medicii sunt niște eroi”

Liderul protestelor anti-vaccin din Zalău, Erno Kovacs, în vârstă de 50 de ani, a fost confirmat cu noul coronavirus. Acesta a postat pe Facebook o fotografie cu el la spital în care spune că virusul există și le mulțumește medicilor, scrie ziarul local Zalău24. În mesajul postat inițial pe Facebook, el îi îndemna pe oameni să se vaccineze și spunea că regretă că nu a făcut acest lucru.

Erno Kovacs este un om de afaceri din Zalaă, însă s-a alăturat mai multor proteste organizate de reprezentanții AUR în mai multe orașe din țară, unde contestau existența virusului SARS-COV-2 și a bolii provocate de acesta, COVID-19. Marți însă, acesta a ajuns la spital, fiind confirmat cu COVID-19.

„Chiar există covid Aveți grijă de voi și de familiile voastre. Mă înclin în fața medicilor au o misiune foarte grea Ei sunt chiar eroi. Vă felicit domnilor doctori”, a scris bărbatul pe pagina sa de Facebook.

Inițial bărbatul a avut un mesaj mult mai vehement prin care le cerea oamenilor să se vaccineze, însă a editat postarea.

Erno Kovacs a ieșit de mai multe ori în stradă la proteste împotriva coronavirus și a măsurilor impuse de autorități. De asemenea, bărbatul avea pe pagina sa de Facebook mai multe mesaje în care critica restricțiile și contesta vaccinul.

Read More

Lasă un răspuns