Tichete de masă pentru persoanele care s-au vaccinat

Tichete de masă pentru persoanele care s-au vaccinat

Direcția de Sănătate Publică Botoșani face cunoscut faptul că persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schema completă de vaccinare beneficiază de o alocație de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă.

Botoșănenii vaccinați cu schema completă (adică a doua doză cu Pfizer, Moderna, Astra Zeneca și unica doză cu Janssen) vor putea intra în posesia tichetelor de masă la centrul de vaccinare, cabinetul medicului de familie sau ambulatoriul de specialitate, în funcție de locul în care s-a efectuat imunizarea, în baza registrului de evidență operat. Voucherele se pot ridica în termen de 60 de zile de la data inoculării ultimei doze.

Vor beneficia de vouchere toate persoanele care s-au imunizat după intrarea în vigoare a ordonanței de urgență care prevede acordarea voucherelor în valoare de 100 lei pentru persoanele vaccinate anti-COVID 19 cu schema completă, respectiv începând cu data de 31 august 2021. (Rador/GINA POENARU)

Şi Direcția de Sănătate Publică Suceava a informat, printr-un comunicat de presă, că persoanele care s-au vaccinat cu schema completă împotriva Covid-19, începând cu data de 3 septembrie a.c., se pot prezenta să își ridice tichetele de masă cuvenite, fiecare de la centrul de vaccinare unde a beneficiat de vaccinarea anticovid. Purtătorul de cuvânt al DSP, Gabriela Băncilă, a arătat că este vorba despre tichete în valoare totală de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă pe suport hârtie, în valoare de 20 lei fiecare.

Beneficiază doar persoanele care au făcut rapelul la vaccin din data de 3 septembrie sau s-au vaccinat cu Johnson &Johnson (doză unică) în data de 3 septembrie sau după această dată. Persoanele care s-au vaccinat cu a treia doză nu beneficiază de tichete de masă, fiind vaccinate cu schema completă înainte de data de 3 septembrie. Tichetele de masă se pot ridica de la centrul de vaccinare unde a fost efectuată ultima doză de vaccinare, în termen de 60 de zile de la data vaccinării cu schema completă. (Rador/MIHAELA BUCULEI)

Read More

Lasă un răspuns