Subprefectul de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, s-a îmbolnăvit, a doua oară, de COVID-19 – Cum se simte

Subprefectul de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, s-a îmbolnăvit, a doua oară, de COVID-19 – Cum se simte

Subprefectul de Timiș a anunțat că are o formă foarte ușoară de COVID-19 și că miercuri dimineață s-a făcut și dezinfectarea tuturor spatiilor din Palatul Administrativ din TImișoara, unde are sediul Prefectura Timiș.

Ovidiu Drăgănescu s-a izolat la domiciliu și urmează un tratament, iar atributiile sale au fost preluate de celalalt subprefect de Timis Andrei Molnar, potrivit opiniatimisoarei.ro. Ovidiu Draganescu a mai fost infectat cu coronavirus in urma cu un an, când după ce s-a îmbolnăvit a fost internat mai multe zile în spital.

„Sunt confirmat pozitiv, dar fara simptome, e a doua oara cand iau acest virus. Prima oara a fost mai violent, am fost inclusiv internat in spital, dar pe atunci nu exista vaccinul. Acum sunt vaccinat, iata ca acesta functioneaza, ma simt bine. Cel mai probabil m-am infectat de la copilul meu care a avut un coleg pozitiv la scoala. Peste 8 zile repet testul PCR, iar, daca acesta va fi negativ, ma intorc la serviciu. Intre timp, cat lipsesc, atributiile au fost preluate de colegul meu Andrei Molnar, subprefect de Timiș, a declarat Ovidiu Drăgănescu.

Read More

Lasă un răspuns