Manifestul pro-vaccinare transmis în serialul „Las Fierbinți” de la PRO TV. „Nu are cip, nu afectează fertilitatea și alte prostii” – VIDEO

Manifestul pro-vaccinare transmis în serialul „Las Fierbinți” de la PRO TV. „Nu are cip, nu afectează fertilitatea și alte prostii” – VIDEO

Joi seară, postul de televiziune PRO TV, a programat un nou episod din serialul „Las Fierbinți”. În cel mai recent episod al sezonul 19 al serialului-fenomen, care a obținut audiențe incredibile în ultimii an, a fost dedicată o porțiune specială vaccinării anti Covid-19, de 20 de minute. Rolul medicului din satul Fierbinți a fost luat de actorul de 58 de ani, Adrian Titieni. Acesta a transmis un mesaj manifest „locuitorilor” din urbea ialomițeană. Momentul a devenit rapid viral.

Sătenii în frunte cu Firicel și Brânzoi, personajele din serial, s-au strâns la centrul de vaccinare din sat. Acolo unde doctorul, interpretat de Adrian Titieni, le-a transmis un mesaj manifest pentru a încuraja campania de vaccinare. Totul după ce locuitorii au transmis că „e vorba de o simplă răceală”, că își doresc să devină „illuminati” sau că prin vaccin există și „cipul pe care vor să-l bage în noi”. 

 „Vaccinul nu e obligatoriu, îl face cine vrea. Dar ceea ce pot eu să vă spun e că se moare de la virusul ăsta. Nu e de glumă cu el! Nu e o simplă răceală. Sunt complicații pulmonare majore. Dacă sunteți vaccinați și vă îmbolnăviți, riscul de apariție a unor forme severe scade. Iar dacă ne vaccinăm mai mult scade riscul ca acest virus să producă mutații majore. Cu forme și efecte mult mai agresive”, a fost mesajul inițial transmis de „doctor”-ul Călin Toma, interpretat de actorul Adrian Titieni.

Apoi, timp de mai bine de 5 minute, actorul de 58 de ani, absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică cu roluri în mai multe filme și seriale, a avut un mesaj clar pro-vaccinare. Iată cele mai importante pasaje din serialul „Las Fierbinți”, transmise de personajul interpretat de Adrian Titieni.

# „Ce cip, domne, terminați! Eu mi-am făcut vaccinul ăsta. Păi, ce credeți că mi-aș face așa ceva cu mâna mea? Cum să vă fac să înțelegeți? Suntem pe o corabie plină de găuri care ia apă. Dacă vrei să-ți pui vesta de salvare ți-o pui, dacă nu, atunci e treaba ta… Oameni buni, vaccinul ăsta nu te face illuminati, nu are cip, nu afectează fertilitatea la femei sau cine știe ce alte prostii ați mai auzit. E vârful cuceririlor medicale pe care le-a făcut de mii de ani omul. Nu dați cu piciorul la așa ceva, vă rog din suflet”

# „Nu spuneți nu, numai să vă aflați în treabă. Să fiți altfel decât ceilalți, că vă jucați cu viețile dumneavoastră și e păcat. E adevărat cum spune poetul, «Cu o moarte suntem toți datori», dar de ce acum? Și de ce așa? Nu aveți copii de crescut? Nu aveți nepoți de dus la școală? Sunt unii care bat toba și țin steagul sus, că vezi doamne, ei nu bagă în ei așa ceva pentru că vaccinul ăsta e făcut cu nu știu ce substanțe și corpul lor e ca un templu și nu acceptă”

# „Dar în templul de corp al lor bagă tot felul de alte prostii. Parizer prost și țuică făcută din te miri ce, țigări cu nemiluita. Și stau în fața casei, mănâncă semințe și încearcă să-și convingă vecinii, auzi tu!, că tehnologia asta din care e făcut vaccinul ăsta, ARN mesager, le modifică lor ADN-ul și că nu acceptă așa ceva…”

# „Știți cât de complicat e în calitate de medic să dai un telefon și să spui «Îmi pare rău nu mai apucă dimineața. Luați-vă la revedere, așa prin telefon». Sau «Îmi pare rău, asta e. Am făcut tot ce s-a putut». Știți cât de complicat e? E așa de simplu să dai cu «huo» dacă nu înțelegi. Eu nu vă pot obliga la nimic, dar v-am explicat foarte bine ce și cum, acum decizia e la voi”

# „Eu am vaccinuri pentru toată lumea. Dacă astăzi se termină mâine aduc mai multe. Nu e niciun fel de problemă. Important e ca dumneavoastră să vreți să vă vaccinați și e gratis. Vă garantez! Cel mai important lucru, trebuie să înțelegeți, că e sănătatea voastră și a oamenilor dragi”

# „Mai sunt și alte sute de conspirații că unii fac, că alții dreg. Politicieni, afaceriști, securiști că se îmbogățesc și profită din treaba asta. Treaba lor! Nu e treaba mea ca medic și nici a dumneavoastră. Dacă au făcut asta o să plătească. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l înțelegeți este vorba de sănătatea voastră, oameni buni. De viața dumneavoastră”

Cine este actorul Adrian Titieni

Timp de doi ani (1993-1994) a lucrat în TVR ca realizator în cadrul Departamentului Educație–Știintă, iar în perioada 1996-1997, a fost consilier la departamentul de Relații Publice al Președinției României. Din 1989 până în prezent, este conferențiar doctor universitar, șef al catedrei „Artei actorului” la UNATC. Conform Cinemagia, ca actor a jucat în numeroase filme, printre care „Moartea Domnului Lăzărescu”, în „Homicid conjugal”, în „Pescuit sportiv”, dar și în mai multe seriale ale trustului PRO. 

captură foto Pro TV

Read More

Lasă un răspuns