Ordin IMPORTANT, semnat de ministrul interimar al Sănătății. Cseke Attila: “Toţi cei care au solicitat vor primi astăzi aprobare”

Ordin IMPORTANT, semnat de ministrul interimar al Sănătății. Cseke Attila: “Toţi cei care au solicitat vor primi astăzi aprobare”

Cseke Attila a fost făcut această afirmație răspunzând, practic, unei întrebat a jurnaliștilor legate de faptul că directorii de şcoli se plâng că nu au teste şi dacă ştie ceva despre această situaţie.

“Ştiu de această problemă, vineri am dispus o analiză la nivelul Ministerului Sănătăţii împreună cu Direcţiile de Sănătate Publică şi pot să vă spun că astăzi voi semna ordinul de distribuire a noi teste către DSP-uri pentru şcoli. Toate judeţele care au solicitat în mod oficial la Ministerul Sănătăţii teste în plus pentru şcolari, pentru a fi distribuite în şcoli, vor primi, există şi judeţe în care încă nu este necesar a fi suplimentată acest număr de teste. Toţi cei care au solicitat vor primi astăzi aprobare”, a afirmat Attila, la finalul declarației de presă susținute,a stăzi, după imunizarea cu cea de-a treia doză a COVID-19.

Întrebat dacă se intenționează introducerea obligativității certificatului verde și pentru profesori, ca și pentru personalul medical, Cseke Attila a răspuns: “Dacă există alte domenii în care se dorește să se introducă această obligativitate, vom discuta cu miniștrii de resort”.

Read More

Lasă un răspuns