Irinel Columbeanu a fost externat, după ce s-a infectat cu COVID-19: ”Probabil că da, acum mă voi vaccina”

Irinel Columbeanu a fost externat, după ce s-a infectat cu COVID-19: ”Probabil că da, acum mă voi vaccina”

Irinel Columbeanu a fost externat, după ce a ajuns la spital fiind infectat cu COVID-19. Fostul soț al Monicăi Gabor ia acum în calcul varianta de a se vaccina.

Zilele trecute, Irinel Columbeanu suna 112 pentru a fi luat cu Ambulanța și transportat la spital, fiind diagnosticat cu COVID-19. Fostul milionar de la Izvorani a trecut prin momente grele, însă acum se simte mult mai bine după ce a primit tratament și îngrijiri medicale.

Irinel Columbeanu a fost externat și acum se află acasă. Afaceristul se gândește să se vaccineze, după ce a ajuns la spital din cauza virusului. „Sunt bine, am ieșit din spital. Nu am nevoie (n.r.- de cineva care să mă ajute). Probabil că da, acum mă voi vaccina.”, a spus Irinel Columbeanu în exclusivitate pentru FANATIK, precizând că a avut o formă ușoară a bolii.

VEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Ce spunea Irinel Columbeanu înainte să fie externat

Săptămâna trecută, Irinel Columbeanu ajungea la spital, după ce nu s-a simțit deloc bine. Fostul milionar de la Izvorani a fost testat pozitiv cu COVID-19 și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Bafta unora care, deși până la un moment dat nu s-au putut hotărî singuri să se vaccineze intenționat, până la urmă soarta le-a găsit varianta să se vaccineze totuși, chiar și fără să se vaccineze ei singuri explicit, ci indirect, îmbolnăvindu-se pe riscul lor de COVID-19, ceea ce din punct de vedere al imunității se consideră a avea același efect. Virusul există și este foarte pervers și înșelător, noroc cu serviciul de ambulanță, promptitudinea spitalelor și profesionalismul medicilor din România!”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Ciao.


Read More

Lasă un răspuns