Mesajul unui lider al antivacciniştilor din Israel înainte de a muri de COVID: „Statul acţionează cu coerciţie criminală”

Mesajul unui lider al antivacciniştilor din Israel înainte de a muri de COVID: „Statul acţionează cu coerciţie criminală”

Hai Shaulian, unul dintre cei mai cunoscuți activiști antivaccinare din Israel, a murit luni din cauza COVID-19, informează Hotnews, care citează Jerusalem Post. În ultimul său mesaj transmis pe reţelele de socializare, Hai Shaulian le transmitea urmăritorilor că lipsa oxigenului este un lucru oribil și îngrozitor.

Hai Shaulian a publicat în urmă cu două zile un ultim videoclip pe Facebook, în care descria cum se simte, însă le transmitea urmăritorilor să nu renunţe la lupta împotriva certificatului verde.

“Dragi prieteni, starea mea este extrem de critică. Sunt într-o stare foarte gravă, nu pot vorbi sau să le răspund oamenilor. Nu am oxigen și nu reușesc să mă stabilizez”, a spus acesta într-o înregistrare video publicată pe Facebook.

M-am trezit dimineața aceasta ud leoarcă de parcă cineva ar fi aruncat mai multe găleți de apă și nu aveam oxigen. Mi-a luat în jur de o oră să înțeleg cine sunt, unde sunt și ce caut aici. Lipsa oxigenului este un lucru oribil și îngrozitor.

Hai Shaulian:

„Le mulțumesc tuturor celor care își fac griji cu privire la mine și care mă susțin. Vă puteți ruga, ajută. Cred că voi trece prin asta cu ajutorul lui Dumnezeu. Estimarea mea este că va dura încă două, poate trei săptămâni”, a continuat bărbatul.

„Statul acționează cu coerciție criminală față de noi. Nu renunțați! Certificatul Verde nu va fi introdus în Israel, n-are nicio legătură cu coronavirusul. N-are nicio legătură cu vaccinurile. Are legătură cu coerciția”, mai spunea acesta.

Bărbatul a fost internat în urmă cu aproximativ o săptămână la Centrul Medical Wolfson din Holon după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, potrivit publicației Arutz Sheva. Înainte de a contracta coronavirusul Shaulian a organizat numeroase proteste împotriva măsurilor sanitare, inclusiv manifestații împotriva certificatului sanitar și a obligativității purtării măștii de protecție în public.

Read More

Lasă un răspuns