Ianis Hagi, testat pozitiv cu COVID înaintea meciului cu Macedonia de Nord de la Skopje

Ianis Hagi, testat pozitiv cu COVID înaintea meciului cu Macedonia de Nord de la Skopje

Ianis Hagi nu va putea juca, miercuri, la Skopje, cu Macedonia de Nord, după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus, infomează FRF.ro.

Ianis Hagi a acuzat ușoare dureri de cap marți, în jurul prânzului, în cantonamentul naționalei de la Skopje, anunță site-ul Federației Române de Fotbal.

Fotbalistul în vârstă de 22 de ani, mijlocaș la Glasgow Rangers, a efectuat un test rapid sub coordonarea staffului medical al naționalei, iar rezultatul a fost pozitiv. Tricolorul a intrat imediat în izolare.

Până marți, cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, Ianis Hagi efectuase 5 teste pentru COVID-19, toate cu rezultat negativ.

Fără a prezenta simptome, colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu, au efectuat și ei testare rapidă. Rezultatul este negativ pentru toți trei, notează frf.ro

Cu toate acestea, cei trei nu vor putea participa la antrenamentul oficial din această seară, pentru că, potrivit normelor din Macedonia de Nord, este necesar, într-o astfel de situație, un rezultat negativ la o testare PCR. Ei au efectuat și o testare PCR, rezultatul urmând să sosească până la ora jocului.

România întâlneşte miercuri, de la ora 21.45, în deplasare, Macedonia de Nord, în etapa a VI-a a Grupei J preliminare de la Cupa Mondială din 2022.

FOTO: Hepta

Read More

Lasă un răspuns