Lucian Bode, mesaj ferm în scandalul certificatelor COVID falsificate: Vor răspunde toți în față legii!

Lucian Bode, mesaj ferm în scandalul certificatelor COVID falsificate: Vor răspunde toți în față legii!

“Statistic, dacă ne raportăm la ce s-a întâmplat în ianuarie- iunie, persoane verificate zilnic decâte MAI, 39.000. Sancțiuni contravenționale, media 12.000, august 14.000, infracțiuni constatate cam 20 pe luna, în august 60. Sigur că știm cu toții că acțiunea de falsificare sau obținere frauduloasă a acestor documente au consecințe penale. Vor răspunde toți în față legii. Structurile noastre au în lucru în acest moment aproximativ 200 de dosare penale”, a declarat Bode, la sediul Ministerului de Interne.

Cel mai recent caz de acest fel este cel al unei doctorițe din Dâmbovița, care a vaccinat fictiv 10 fotbaliști. Femeia a fost reținută de polițiști în curusul zilei de joi. Aceeași măsură a fost luată și față de soțul ei, care este antrenorul fotbaliștilor.

Din păcate, acest caz nu este unul singular. Până în prezent, peste 200 de dosare penale au fost deschise pentru eliberarea de adeverințe false de vaccinare anti-Covid. Mai exact, oamenii nu erau vaccinați, dar primeau acte care arătau că s-aur fi imunizat.

Read More

Lasă un răspuns