Lansarea filmelor „Mission: Impossible 7” şi „Top Gun”, amânată din nou din cauza pandemiei

Lansarea filmelor „Mission: Impossible 7” şi „Top Gun”, amânată din nou din cauza pandemiei

Premierele filmelor „Top Gun: Maverick” şi „Mission: Impossible 7”, cu Tom Cruise în rol principal, au fost amânate din nou de studioul Paramount. Decizie a fost motivată de incertitudinea provocată de pandemie, dar mai ales din cauza răspândirii variantei Delta a COVID, potrivit Efe, citată Agerpres.

„Top Gun: Maverick”, urma să ajungă în cinematografe la 19 noiembrie 2021, însă va avea premiera abia la 27 mai 2022. Aceasta era data pentru lansarea „Mission: Impossible 7”. Acum, conform noului calendar, filmul de acţiune va ajunge pe marile ecrane abia la data de 30 septembrie 2022.

„Top Gun: Maverick”, continuare a filmului de acţiune din 1986, şi „Mission: Impossible 7” au fost amânate de mai multe ori pe parcursul ultimului an şi jumătate, din cauza coronavirusului.

Dacă „Top Gun: Maverick” nu ar fi fost afectat de pandemia de coronavirus, ar fi trebuit să ajungă în cinematografe la data de 26 iulie 2020.

Noile filme „Top Gun” şi „Mission: Impossible” se alătură astfel numeroasele superproducţii care şi-au amânat lansarea până când pandemia va fi controlată şi va creşte procentul populaţiei vaccinate.

Read More

Lasă un răspuns