Nicușor Dan, persiflat de Alexandru Rafila după ce nu s-a vaccinat anti-COVID-19: „Ce medic trebuia să-i recomande: de familie sau pediatru?!”

Nicușor Dan, persiflat de Alexandru Rafila după ce nu s-a vaccinat anti-COVID-19: „Ce medic trebuia să-i recomande: de familie sau pediatru?!”

Deputatul PSD Alexandru Rafila l-a criticat dur pe Nicușor Dan după ce primarul general a recunoscut marți, în fața reporterilor, că nu s-a vaccinat împotriva COVID-19.

Alexandru Rafila a comentat, revoltat, afirmațiile lui Nicușor Dan, când acesta a declarat, marți, că nu s-a vaccinat încă deoarece niciun medic nu i-a spus acest lucru.

Nicușor Dan a declarat, marți, că „o să mă vaccinez după ce medicul îmi va spune că este bine să o fac”.

Citește și Nicușor Dan nu s-a vaccinat anti-Covid: “Am făcut boala, o să fac vaccinul după ce medicul îmi va spune că e bine să îl fac”

„Am înțeles că nu s-a vaccinat încă pentru că nu a întrebat medicul sau medicul până acum, timp de opt luni, care nu i-a spus dacă ar trebui sau nu să se vaccineze. Întrebarea mea este care medic: medicul de familie sau medicul pediatru? Cu toate că e un vaccin care se poate administra de la 12 ani… Cine trebuia să îi recomande vaccinarea domnului primar?!”, a comentat, ironic, Alexandru Rafila, marți seară, la „Marius Tucă Show”, potrivit mediafax.ro.

Medicul susține că este vorba despre „fățărnicie”, pentu că o persoană publică, așa cum este cazul primarului general, ar trebui să fie exemplu pentru comunitatea pe care o conduce.

„Discutăm de opt luni despre vaccinare și aflăm că, de fapt, noi nu ne-am vaccinat pentru că încă nu ne-a spus medicul. Mi se pare că este exact în genul ăsta de exemple care compromit campania de vaccinare”, l-a criticat în continuare Alexandru Rafila pe Nicușor Dan.

Read More

Lasă un răspuns