Vlad Voiculescu: „Încă mai este timp ca premierul să se ocupe de problemele României”

Vlad Voiculescu: „Încă mai este timp ca premierul să se ocupe de problemele României”

Fostul ministru al sănătăţii, Vlad Voiculescu, a anunţat că majoritatea covârșitoare a deceselor din valul următor vor fi din rândul nevaccinaților, iar acestea sunt imputabile eșecului campaniei de vaccinare din România.

România a atins pragul de 5 milioane de vaccinați anti-Covid, la două luni după ținta stabilită de Cîțu, iar fostul ministru al sănătăţii, Vlad Voiculescu, i-a transmis premierului că încă mai este timp să se ocupe de problemele României.

“Domnul Cîțu și-a fixat singur o țintă în aprilie de 10 milioane de vaccinați până la finalul lunii iulie. Cele două imagini de mai jos reprezintă realitatea vs. ținta asumată de premier la sfârșit de iulie, așa cum observă Liviu IOLU. Româniitrebuiesăștie că majoritatea covârșitoare a deceselor din valul următor vor fi din rândul nevaccinaților”, a scris Voiculescu, pe Facebook.

Altfel spus, aproape toate decesele inregistrate de acum încolo sunt decese evitabile. Decese imputabile eșecului campaniei de vaccinare din România. Româniitrebuiesăștie că realitatea nu e câtuși de puțin wow! Încă mai este timp ca premierul să se ocupe de problemele României și românilor! Încă e timp să fie salvate vieți!

Vlad Voiculescu:

“Vlad, daca erai prim-ministru rezolvai situatia?”, l-a întrebat unul dintre cei care au comentat la postarea fostului ministru, iar răspunsul lui Vlad Voiculescu nu a întârziat: “da, ceva mai bine decat dl Cîțu. Și am spus și cum”.

Premierul Florin Cîţu a fost criticat de români, după ce a publicat, sâmbătă, pe Facebook un clip video care marchează faptul că România a atins, astăzi, 31 iulie, pragul de 5 milioane de vaccinați anti-Covid, cu două luni întârziere

Read More

Lasă un răspuns